Πώς να κρεμάσω τις οικογενειακές φωτογραφίες

11/8/11
Ειλικρινά αν ξαναδώ τραπέζι γεμάτο με ασημένιες κορνίζες σε σπίτι νέου ζευγαριού (τα σπίτια της γιαγιάς, μαμάς, θείας κλπ δικαιολογούνται σε σημείο που.. επιβάλεται κιόλας.. έχεις μεγαλώσει με αυτά και σου δίνουν μια αίσθηση ζεστασιάς...) θα φρικάρω! Θέλετε να βάλετε φωτογραφίες από εσάς και τα βλαστάρια σας? Πάρτε μια ιδέα πώς μπορείτε να τις τοποθετήσετε.

Ο πιο απλός τρόπος είναι σε ευθείες... πάρτε τετράγωνα κάδρα (το ΙΚΕΑ έχει ένα σωρό φθηνά, αλλά και τα άλλα καταστήματα πχ leroy merlin κλπ) και τοποθετείστε μεγάλες φωτογραφίες ή μικρές σε άσπρο ή μαύρο πλαίσιο. Σημειώστε στον τοίχο τα σημεία που θα τις τοποθετήσετε και αν θέλετε κολλήστε προσωρινά κόλλες Α4 ή ίσου μεγέθους με τα κάδρα για να δείτε πώς θα είναι.. στο περίπου...


Οι φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο έχουν μόνο αυτή την απλή διάταξη.. αν η συμμετρία και οι ευθείες είναι στο στυλ σας ακολουθείστε την. Αλλιώς υπομονή για επόμενο άρθρο με εναλλακτικούς τρόπους τοποθέτησης κάδρων ;)Εκτός από έγχρωμες φωτογραφίες δοκιμάστε να τις εκτυπώσετε ασπρόμαυρες.. είναι λίγο πιο ατμοσφαιρικές ίσως και μελαγχολικές.. αλλά αυτό εξαρτάται και από το θέμα.
(δε θυμάμαι από πού την πήρα :( )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!