Φωτογραφίες στους τοίχους - Βάλτες στο ράφι!

4/9/11
Το προηγούμενο post σχετικά με το πώς να κρεμάσετε τις οικογενειακές φωτογραφίες πρότεινε μια
 κλασσική διάταξη. Εδώ θα δούμε μερικές πιο ενδιαφέρουσες ιδέες, με ποικιλία στη θεματολογία των φωτογραφιών. Είναι απλές διατάξεις πάλι και σίγουρα δεν μπορείτε να κάνετε λάθος!

Μια ωραία ιδέα είναι να στερεώσετε 2-3 ραφάκια στενά, το ένα κάτω από το άλλο και να τοποθετήσετε τις φωτογραφίες σας πάνω τους. Στο site αυτό Ana-White μπορείτε να δείτε πώς να τα κατασκευάσετε μόνοι σας. 

Αν πάλι ιδέα να τα κατασκευάσετε σας τρομάζει, υπάρχουν και έτοιμα στην ΙΚΕΑ  με 7 ευρώ το τεμάχιο. Να και η πρόταση της IKEA.Μια άλλη ιδέα, με μεγαλύτερες κορνίζες είναι η παρακάτω2 σχόλια:

  1. talibanoula είπε...
  2. Αχ τι μου θύμησες τώρα! Κάποια στιγμή είχαν τα ΙΚΕΑ κάτι ανάλογο αλλά δυστυχώς απο ότι λένε δεν τα φέρνουν πλεον. Εγώ τα ήθελα για να τα βάλω στο παιδικό δωμάτιο να στερεώνω παραμύθια της μικρής. Το έχω δεί σε πολλά δωμάτια από sites του εξωτερικού και μου άρεσε πολύ σαν ιδέα.

    υ.γ. χαίρομαι πολύ που σε βρήκα! Δυστυχώς είναι λίγα τα ανάλογα blogs στη χώρα μας!

  3. MissMarple είπε...
  4. Welcome!
    Πήρα τον προηγούμενο μήνα αυτά τα ραφάκια απο το ΙΚΕΑ! Τα έβαλα στην κουζίνα και έβαλα πάνω τα βιβλία μαγειρικής (δεν είχα πού αλλού να τα βάλω την κουζίνα). Θα ανεβάσω φωτό σε επόμενο post!

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!