Διαμέρισμα στη Στοκχόλμη

26/2/12
Σούπερ φαν του σκανδιναβικού στυλ δεν είμαι..μου φαίνονται πολύ ψυχρά τα σπίτια.. (βέβαια από κάτι.. "δικά" μας ίσως να τα προτιμώ!) Το παρακάτω είναι ένα σπίτι που δημοσιεύτηκε για αγορά στο http://www.booli.se . (παρένθεση: Όπως θα δείτε τα σπίτια μου δημοσιεύονται εκεί δεν έχουν ουδεμία σχέση με τα σπίτια που θα δείτε σε ελληνική αγγελία. Μα καμία όμως!) Το εν λόγω σκανδιναβικό σπίτι λοιπόν, είναι "μίνιμαλ" - που μου αρέσει- και έχει και αρκετά στοιχεία που μπορούμε να εντάξουμε και στο "όχι τόσο μίνιμαλ" σπίτι μας για να το σουλουπώσουμε και να του δώσουμε ένα στυλ... Ας το δούμε λοιπόν...


Κρατάμε το φοβερό comic στο τοίχο.. και την ιδέα με τους δύο πίνακες.. το μαύρο φωτιστικό (Kartell) στη γωνία και το συνδυασμό γκρι-μωβ...genial!.. α, και η ιδέα του τραπεζιού με βιβλία για βάση και τζάμι πάνω δεν είναι καθόλου κακή.


Όμορφη κουζινούλα (μη σας ξεγελά ο ευρυγώνιος φακός, δεν είναι τόσο μεγάλη...) ωραία η ιδέα με το λευκό τραπέζι (έχει ένα αντίστοιχο το ΙΚΕΑ σε καλή τιμή) και οι καρέκλες (αντιγραφή Eames?)


Ωραίος ο καθρέφτης.. αν και έχει μια "βαριά" κορνίζα, λόγω χρώματος δεν φαίνεται τόσο..


Μ' αρέσει η ορχιδέα με τα καδράκια σε ασπρόμαυρο..


Η σκάλα-βιβλιοθήκη-ράφι αριστέρα είναι όμορφη, θέλει όμως "πράμα" και άλλο πάνω της :) 


Το μπαλκονάκι είναι πολύ συμπαθητικό και γουστόζικο.. τα λουλούδια κάνουν πάντα τη διαφορά! Μην τα αφήνετε να ξεραίνονται!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!