Τι μέγεθος χαλί χρειάζομαι?

23/10/12
Μπορεί μέχρι χθες να μην σκεφτόσασταν καν να στρώσετε από τώρα, αλλά με τις αλλαγές του καιρούς τις τελευταίες μέρες ίσως πρέπει να το σκεφτείτε πιο σοβαρα.. και επειδή δε νομίζω να θέλετε να ανάψετε καλοριφέρ από νωρίς (για να μην πω από... καθόλου :) ) μια στάνταρ λύση για να ζεστάνει λίγο το σπιτάκι μας είναι να βάλουμε χαλάκια.. Αν δεν έχετε και θέλετε να πάρετε, βρήκα έναν οδηγό για το ποια είναι η κατάλληλη διάσταση για το χώρο..


Ο οδηγός λοιπόν λέει πως το καλύτερο είναι όλα τα έπιπλα να είναι πάνω στο χαλί. Καναπέδες, καρέκλες, τραπεζάκια... τώρα αν θεωρείτε υπερβολικό, σαν κόστος, να πάρετε χαλί και να μην φαίνεται το μισό γιατί είναι πάνω τα έπιπλα (εγώ αυτό πιστεύω τουλάχιστο) τότε αρκεί να πατάνε τουλάχιστο τα μπροστινά "πόδια" από καναπέδες-καρέκλες..

Α, και επίσης, οι γωνίες και το τελείωμα του χαλιά να μην είναι σε περιοχές που περνάτε συνέχεια γιατί σίγουρα θα υπάρχει κίνδυνος να σκοντάφτετε κάθε φορά.


Αντίστοιχο οδηγό έχει φτιάξει και για τα χαλιά-πατάκια στην κρεββατοκάμαρα

Και εδώ υπάρχει ένας πληρέστερος οδηγός για όλα τα δωμάτια

Εσείς τι επιλέγετε??


1 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...
  2. Πολύ χρήσιμο!!!! Συμφωνώ μαζί σου για τις διαστάσεις του χαλιού. Δεν μου αρέσει να είναι όλο το πάτωμα καλυμμένο. Φιλάκια.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!