Ανοιχτά ράφια στην κουζίνα

19/8/12
Ή μήπως απλά ράφια στην κουζίνα? (αυτή η μετάφραση από τα αγγλικά - βλέπε open shelves -θα μας φάει! Αλλά λογικό, όταν διαβάζεις τόσα posts στα αγγλικά, μετά σου εντυπώνεται ;) ) Τέσπα..  ας δούμε κουζίνες με ράφια λοιπόν, τα οποία μου αρέσουν πολύ αλλά πρακτικά δεν τα λέω.. αυτή η σκόνη που τρυπώνει παντού νομίζω θα μας κάνει τη ζωή λίγο πιο δύσκολη αν έχουμε μερικά ραφάκια και ένα σωρό βάζα και βαζάκια πάνω.. παρόλαυτα μ'αρέσουν και αν είχα χώρο στην κουζίνα μου ίσως έκανα 1-2... τόσα χρειάζονται ξεσκόνισμα μέσα στο σπίτι ας είναι μερικά ακόμη.. Τι λέτε?? ;)


Νομίζω για γωνίες είναι ιδανικά αυτά τα ράφια! Τα γωνιακά ντουλάπια ποτέ δε μου άρεσαν.. Έχανες τα πράγματα στο βάθος ή έπρεπε να ακριβοπληρώσεις μηχανισμούς για να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα.. Αλλά και αισθητικά.. τόσα ντουλάπια πάνω από το κεφάλι μου.. κάπως με πνίγουν.. βέβαια η μέση ελληνική κουζίνα δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο οι αμερικάνικες πχ. (και αυτές που βλέπουμε στα περιοδικά) και "πάσχει" από ντουλάπια αλλά ας έχουμε ένα μέτρο.. 


1 σχόλια:

  1. STARDUST είπε...
  2. Moυ αρέσουν πολύ! Σκέφτομαι σοβαρά να ακυρώσω ένα ντουλάπι στην κουζίνα αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να είναι αυτό που είναι λίγο πιο ρηχό από τα άλλα.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!