Χαλιά τι?

25/11/12
Πριν μερικές μέρες μου έστειλε ένα mail η Κωνσταντίνα, έχοντας απορίες για το τι χαλιά και κουρτίνες να βάλει στο σπίτι της. Εγώ διακοσμήτρια δεν είμαι αλλά έκανα μια έρευνα.. εικόνων στο internet ψάχνοντας αντίστοιχα σπίτια με αυτό της Κωνσταντίνας και βρήκα τα παρακάτω. Δώστε καμιά ιδέα και εσείς! Λεπτομέρειες: στο σπίτι της έχει ενιαίο χώρο κουζίνα-καθιστικό-τραπεζαρία. Κυριαρχεί το σκούρο χρώμα (μαύρη κουζίνα λάκα, άσπρος πάγκος, σαλόνι  γκρι σκούρο, τραπεζαρία βέγκε) και ψάχνει να βρει χαλιά και κουρτίνες. Βέβαια δεν είπε ούτε τι στυλ είναι το σπίτι της, ούτε τι διαστάσεις έχει, και καμιά φωτό θα βοηθούσε, αλλά τέσπα :) Προς το παρόν θα ασχοληθούμε με τα χαλιά .. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ σκούρο σαν σύνολο και θα ήθελα ανοιχτόχρωμα χαλιά για να φωτίσει λίγο.. ή αν υπάρχει τόλμη, χρωματιστά!
http://www.dailymail.co.uk

Τι χρώματα συνδιάζονται με τα σκούρα? Είχα αναφέρει σε παλιότερο post το Μαύρο-Γκρι-Μωβ. Τα δυο πρώτα τα έχουμε οπότε θέλουμε μωβ πινελιές.. αν δε σου αρέσει το μωβ μπορείς να έχεις ως βασικό χρώμα για τις λεπτομέρειες το πράσινο ή το κόκκινο (αν και προσωπικά το έχω βαρεθεί)

Γκρι ανοιχτό χαλί αν θέλεις κάτι πιο ουδέτερο...
http://www.robertbaileyinteriors.ca

Ή κάτι με ρίγες..
http://www.easyliving.co.uk/homes/decorating-tips/scandi-stripes

Ή με τετραγωνάκια

Λευκό αν δε φοβάσαι πως θα λερώνει εύκολα
http://www.easyliving.co.uk/homes/living-room/masculine-chic

Να και το φούξια που λέγαμε αν θέλεις να τολμήσεις.. δεν είναι τόσο κακό ;)

2 σχόλια:

  1. STARDUST είπε...
  2. Το μωβ ή φούξια θα ταίριαζε τέλεια. Αν όμως θέλει να κρατήσει ουδέτερους τόνους, τότε ψηφίζω κάποιο υπόλευκο χαλί και κουρτίνες. Ελπίζω μόνο και οι τοίχοι της Κωνσταντίνας να είναι λευκοί.

  3. Magda είπε...
  4. Τί ωραίο blog που έχεις Miss Marple!
    Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη στο δικό μου. Μου έδωσες την ευκαιρία να σε ανακαλύψω!

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!