Ο μαυροπίνακας στην κουζίνα ;)

12/1/12
Κουζίνες με μαυροπίνακες το θέμα σήμερα... πάλι για έμπνευση ψάχνουμε... ωραίος ο μαυροπίνακας, μπορείς να αφήσεις και το μηνυματάκι σου στον/στους συγκατοίκους ή να τον χρησιμοποιήσεις σαν inspitation board εκεί ανάμεσα στο ανακάτεμα της σούπας και το πλύσιμο των πιάτων.. ποτέ δεν ξέρεις! Όσο για τη σκόνη από την κιμωλία, ε, κουζίνα είναι όσο και να πεις ένα καθάρισμα πιο συχνό το έχει.. δεν πειράζει.. (εκτός και αν σκοπεύεις να το "παίξεις" Τζον Νας (βλέπε "Ένας υπέροχος άνθρωπος" και δεν προλαβαίνεις να γράφεις!)
Inspire λοιπόν!
 


Η παραπάνω φωτογραφία είναι απο το  http://houseandhome.com/design/diy-projects/framed-blackboard-wall στο οποίο περιγράφεται και η διαδικασία για να φτιάξεις τον παραπάνω μαυροπίνακα.
 






2 σχόλια:

  1. Angelina είπε...
  2. pwpw pada mou aresan oi mauropinakes kai tha ithela para poli na exw sto spiti moy, vevea tha tin protimousa sto xwro pou douleuw gia na leitourgei san sketchbook kai reminder. vevea stin kouzina einai teleio gia sidages kai na afineis simeiwmata se allous odws.

    poli wraies oi photos/idees.

    se ekana kai follow.
    filia.

  3. daphnie είπε...
  4. Welcome Angelina!
    Εγώ ψάχνω μέρος στην κουζίνα για να φτιάξω έναν.. δε θέλω να βάψω τον τοίχο αλλά μάλλον έναν καμβά και να τον τοποθετήσω σε μια μεριά.. απλά δεν έχω βρει την κατάλληλη :)

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!