Πάμε για μπάνιο!

3/6/12
Αλλά όχι στη θάλασσα ;) Στο σπίτι μας.. Με το μπάνιο δεν έχω πολυασχοληθεί σ'αυτό το blog, ίσως γιατί είναι το δωμάτιο που δέχεται τις μικρότερες παρεμβάσεις.. είναι.. "επιπλωμένο", και αν δεν είσαι παρών στην κατασκευή του, δεν έχει και άποψη για τα χρώματα των πλακιδίων, επίπλων κλπ.. οπότε το μόνο που σου μένει είναι να προσθέσεις χρώμα με πετσέτες, πατάκια, κουρτίνες (αν και καθόλου δεν μου αρέσουν..), και άλλα αξεσουάρ.. κι όμως, μπορείς να κάνεις μερικές παρεμβάσεις και να δώσεις στο χώρο άλλο ύφος! Οι παρακάτω φωτογραφίες το αποδεικνύουν.




Μερικές ρίγες στον τοίχο κάνουν το χώρο απλά.. τέλειο! :)

 

Ραφάκια, καδράκια, λουλουδάκια δεν χρειάζεται να περιορίζονται στο χώρο του καθιστικού. Και στο μπάνιο είναι τέλεια! Ειδικά αν υπάρχει και wc, ή το μπάνιο των΄"ξένων" . Τι λές?



6 σχόλια:

  1. ...irida... είπε...
  2. υπεροχες ιδεες!!!ωραιο blog!!!!!!!!!!!!!

  3. Elena είπε...
  4. Υπέροχες ιδέες, που κάνουν τον χώρο του μπάνιου μας διαφορετικό και με στυλ!! Τώρα που'ρθε και το καλοκαιράκι, είναι ευκαιρία να κάνουμε μια "δροσερή" ανανέωση στο σπίτι μας! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να'χουμε, φιλιά!

  5. ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...
  6. Ωραίες οι ιδέες!

  7. Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...
  8. το blog σου είναι φανταστικό. καλώς σε βρήκα λοιπόν!

  9. donkey and the carrot είπε...
  10. Νομίζω το μπάνιο ειναι το πιο δύσκολο κομμάτι του σπιτιού σε ότι αφορά στη διακόσμηση... Ιδίως αν το έχεις βρει έτοιμο όπως λες! Ωραίες ιδέες!!!

  11. πετσέτες μπάνιου είπε...
  12. Υπέροχες και στυλάτες ιδέες για να δώσουμε άλλο "αέρα" στο μπάνιο μας και να δημιουργήσουμε αποθηκευτικούς χώρους για τα διάφορα προϊόντα.

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!