Η γωνία του καφέ

4/7/12
Η καφετιέρα καταλαμβάνει σίγουρα μια μεριά στον πάγκο της κουζίνας σου. Είτε είναι γαλλικού, είτε espresso είτε.. πολυκαφετιέρα (και έχουν βγει και πολλές τώρα που φτιάχνουν από καφέ μέχρι κακάο και τσάι). Από το να... στέκεται εκεί μόνη της, δε θα ήταν πιο ωραίο να κάναμε μια γωνιά με τα του καφέ έτσι ώστε και το πρακτικό του θέματος να καλύψουμε αλλά και το αισθητικό? Τι εννοώ? Η παρακάτω φωτό τα λέει όλα. Μόνη της παράλειψη τα.. cookies! Θέλεις μαζί με τον καφέ και ένα μπισκοτάκι, οπότε μια ωραία γυάλα με μπισκότα νομίζω ταιριάζει τέλεια (αρκεί να μην σου ανοίγει η όρεξη κάθε φοράς που περνάς!)Η παρακάτω φωτό που συνδιάζει και μαυροπίνακα είναι η αγαπημένη μου!


Και αν ο πάγκος σας δεν είναι αρκετό για να στήσετε το coffee bar σας, μπορείτε να προσθέσετε ένα μικρό τραπεζάκι στην κουζίνα πάνω στην οποία θα υπάρχουν όλα όσα θέλετε.Εδώ λόγω χώρου (?) τα έχουν σε κρυφά ντουλάπια.. δεν είναι πολύ κακό ;)

2 σχόλια:

  1. Olga@Stardust-Decor&Style είπε...
  2. Πολύ ωραίο ποστ! Πάντα απολαμβάνω να σε διαβάζω Miss Marple! Η πρώτη φωτό είναι η αγαπημένη μου. Πήρα και ιδέα που θα την υλοποιήσω λίαν συντόμως!

  3. MissMarple είπε...
  4. Thanks Olga! Και γω είμαι fan των diy που φτιάχνεις-παρουσιάζεις!

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!