Βάλε τις φωτό στο τοίχο.. όπως να'ναι!

29/7/12
Ε ναι, μετά από τις αναρτήσεις για συμμετρική τοποθέτηση κάδρων στον τοίχο, νομίζω χρειάζεται μία που να μην υποκύπτει σε αυστηρούς κανόνες συμμετρίας κλπ κλπ αλλά απλά να γεμίζει τον τοίχο μας με τρόπο που να αρέσει σε μας. Και σ'αυτή την περίπτωση όμως χρειάζεται οργάνωση, για να μην μείνετε με κάποια καδράκια στο χέρι και μείνουν μεγάλα κενά ακάλυπτα γιατί δεν έχετε το σωστό μέγεθος κορνίζας... Τα απλώνουμε λοιπόν στο πάτωμα, τα βάζουμε στη διάταξη που θέλουμε, τα βγάζουμε φωτό για να μην την ξεχάσουμε και αρχίζουμε να τα βάζουμε στον τοίχο..

Πηγή : potterybarn.com


Αν έχετε υπομονή, μπορείτε να κόψετε χαρτιά στο μέγεθος των κάδρων που έχετε και στη συνέχεια να κολλήσετε προσωρινά τα χαρτιά στον τοίχο γιανα δείτε αν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα πριν αρχίσετε να καρφώνετε ;)

Και μερικές φωτογραφίες με καδράκια ατάκτως ερριμμένα για έμπνευση!




Οι 2 παραπάνω από westelm.com

2 σχόλια:

  1. STARDUST είπε...
  2. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποια διάταξη μου αρέσει καλύτερα, η συμμετρική ή η ασύμετρη; Πράγματι μου αρέσουν και οι δύο τεχνικές!

  3. daphnie είπε...
  4. Και μένα το ίδιο!

    Και το βασικότερο που δεν έγραψα στο post είναι ότι δεν χρειάζεται να κόψεις χαρτάκια και να τα κολλήσεις στον τοίχο από την αρχή.. μπορείς να βγάλεις μια φωτό του τοίχου και να δουλέψεις στον υπολογιστή! Και να παίξεις με τα χρώματα και τα μεγέθη!

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!