Δώστε χρώμα στο τραπέζι

15/7/12
Στα τραπεζώματα που κάνω (ε, όχι και πολύ συχνά, αλλά 3-4 φορές το χρόνο γίνονται) χρησιμοποιώ ένα μπεζ τραπεζομάντηλο που είχα πάρει από το Zara home, πριν μερικά χρόνια. η επιλογή του χρώματος ήταν καθαρά πρακτική: να ταιριάζει με όλα και να καθαρίζεται εύκολα..  κάθε φορά που το βάζω πάντως, ακόμη και αν είναι χρωματιστές οι πετσέτες που χρησιμοποιώ ή τα πιάτα, το τραπέζι δείχνει πολύ.. άχρωμο και άτονο.. ειδικά αν είναι σε μπουφέ-στυλ και όχι στο "καθιστό". Φέτος λοιπόν, στις εκπτώσεις είπα να επενδύσω σε ένα χρωματιστό τραπεζομάντηλο. (Για την ακρίβεια, ήθελα να πάρω εκείνα τα ροζ πιάτα από το Zara home, αλλά επειδή είχαν εξαντληθεί και στα 3 καταστήματ απου πήγα (!)... πήρα ένα τραπεζομάντηλο που το ήθελα, είπα, άλλωστε :) )Το τραπεζομάντηλο είναι της παραπάνω φωτό (το τιρκουάζ) , και κόστισε 26 ευρώ από 36 (η διάσταση 1,7μx2,5μ, είπαμε, για τραπεζώματα!) Link δεν έχει, γιατί έχει εξαντληθεί!

Επειδή όμως τρελαίνομαι για χρώμα, έχω βάλει και στη wish list μου και κάποιο από τα παρακάτω, για το μέλλον :)


3 σχόλια:

  1. christinaD είπε...
  2. Μου αρέσει το χρώμα παντού και στα τραπεζομάντιλα!! Ευκαιρία για ένα τραπέζι να το εγκαινιάσεις το τιρκουάζ τραπεζομάντιλο, πολύ όμορφο!

  3. maria είπε...
  4. άντε καλέ, η μαμά μου φτιάχνει τραπεζομάντηλα, διάλεξε το ύφασμα και στείλτο να στο φτιάξει στο άψε σβήσε!! :)

  5. MissMarple είπε...
  6. Δεν έχεις και άδικο! Και γω έκανα ένα μόνη μου για να το έχω μόνιμα στο τραπέζι της κουζίνας. Α, και έκανα και σουπλα! Οι φωτογραφίες είναι ωραίες για έμπευση, αν μπορεί κάποιος να τα κάνει μόνος του είμαι υπερ!

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!