Φτιάξε κομοδίνο για την κρεββατοκάμαρα!

19/7/12
Επειδή εποχές για έξοδα πολλά πολλά δεν είναι, και επειδή το project "κρεββατοκάμαρα" δεν πρόκειται να υλοποιηθεί σύντομα (δηλ. να πάρουμε αυτό το κρεββάτι με το ανοιχτόχρωμο δερμάτινο κεφαλάρι και τον αποθηκευτικό χώρο και γενικά.. το όλο σετ) η κρεββατοκάμαρα έχει γίνει ένα DIY project όσο το δυνατό πιο low budget. Εξού και το ξύλο κερασιάς στο κρεββάτι, που δε μου αρέσει αλλά τι να κάνω.. Το project της ημέρα ήταν το κομοδίνο. Κάπου πρέπει να ακουμπάς το φως και τα βιβλία που διαβάζεις πριν κοιμηθείς! Άσε που μπορείς να το διακοσμήσεις και με λουλουδάκια, φωτογραφίες κλπ.


Επειδή όμως αγορά κομοδίνων απλά "δεν παίζει", έκανα το εξής : από μια παλιά βιβλιοθήκη είχαν ξεμείνει δυο ραφάκια ίδιο χρώμα με αυτό του κρεββατιού. Αφού μέτρησα το ύψος του κρεββατιού χωρίς το στρώμα και το πόσο πλατύ θα ήθελα να είναι (για να ψιλοανοίγει και το άλλο φύλλο της ντουλάπας) , έβαλα τον καλό μου :) και μου έκοψε με μια σέγα (τώρα το έμαθα και εγώ τι είναι αυτό) το ξύλο στις διαστάσεις που είχα σημειώσει. Πήγα στο Praktiker και πήρα κάτι μεταλλικά σε σχήμα Γ, τα οποία βιδώνονται στα ξύλα (ναι, το έκανα μόνη μου!) , et voila! Δεν είνα και πολύ άσχημα ε?


Εδώ το δωμάτιο χωρίς κομοδίνο..

 Και να και το κομοδίνο! :)


5 σχόλια:

  1. Momma's daily life είπε...
  2. καλα περιττο να πω οτι φαινεται σαν δουλεια επαγγελματια
    αν δεν το ελεγες δεν νομιζω να καταλαβαινε κανεις ότι το εφτιαξες μονη σου!! χιλια μπραβο και για την ιδεα και για την υλοποίηση!

  3. Elli είπε...
  4. Πολύ χρήσιμο το άρθρο σου!Ευχαριστούμε!!

  5. STARDUST είπε...
  6. Εκανες πάρα πολύ καλά! Μπράβο! Πολύ ωραίο αποτέλεσμα και πολύ εύκολο πρότζεκτ! Αυτά που μου αρέσουν δηλαδή! :-)

  7. STARDUST είπε...
  8. Ει... έχω μια ιδέα! Τι λες να γράψεις γι αυτή την ωραία σου ιδέα στο blog μου ως guest blogger? Θα χαρώ πολύ!

  9. daphnie είπε...
  10. ok! θα κάτσω να ετοιμάσω ένα κείμενο με φωτό και θα στο στείλω μόλις μπορέσω

Δημοσίευση σχολίου

Copyright 2012 Miss Marple decorates!